07 júla 2014

Uzasny vystavny vikend v Kosiciach!

Tento vikend sme sa rozhodli ukazat opat Lexi- Glorious of Lussyland v plnej krase a aj sa nam to podarilo.
Dvojdnova vystava v KE je za nami a to s krasnymi uspechmi. Spolocnost nam robila aj nasa najmensia Dorka- Chasing Rainbows of Lussyland, ktora sledovala ako to jej kamoska profesionalka robi, mala dobru skolu do buducna. :)

DOG FESTIVAL Velka Ida (Narodna vystava) 5.7.2014
Trieda cestna- Vyborna 1
Rozhodca: Jaroslav Kubala ( predseda klubu SKCHTaF)

Posudok: "oko tmave, zahryz noznicovy, dospela suka, spravna velkost, vybornych pomerov, typicky predstavitel plemena, vyrazna horna linia, vyborne zauhlenia vpredu aj vzadu, spravna predna fronta, spravny pohyb, spravna srst"

Hned ako nas pan rozhodca posudil, nas postavil do stredu kruhu a verejne nas pochvalil, co si naozaj velmi cenime a dakujeme:

"Trieda cestna. Ked sa predstavi zviera v triede cestnej, je to taka cest a radost. lebo v podstate nemusi, je to o tom, ze prezentuje sa. Je to zviera, ktore ma dosiahnute svoje. Elegantny, velmi pekny typ. Davam do pozornosti hlavne pomery, pomer hlavy, vrch, vyrazne uhlenie vzadu, pekny predok, takto ma vyzerat typicky predstavitel plemena, dakujem pekne, ze trieda cestna bola. Vyborna 1!" 
    
                                                   J. Kubala (odpisane doslova z videa, ktore cosko tiez zavesime:) )


DOG FESTIVAL Velka Ida (Medzinarodna vystava) 6.7.2014
Trieda sampionov- Vyborna 1, CAC, CACIB, BOB
Rozhodca: Denk Csaba (HU)

Posudok: " vyborny kratky typ, dobra samica, vyborna pekna hlava, pekne oci, dobre usi, vyborna horna linia a chvost, velmi dobre uhlenie, pohyb nie perfektny, nie zly, velmi dobry typ srsti."


A este dohaname jeden restik :)

SVT- Vinicne 22.3.2014
Trieda sampionov: Vyborna 1, Danubian vitaz, BOS, CC
Rozhodca: Auerbach Alena








Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára